Bartın Haber
HV
19 MART Salı 14:08

Bakan Kasapoğlu, Gölbaşı'nda misafir edilen depremzedelerle iftarda bir araya geldi:

"Tüm kurum ve kuruluşlarımızla yanınızdayız. Bu süreçleri inşallah hep birlikte atlatacağız, bu yaraları birlikte saracağız. Konutların inşaatı da başladı. Sayın Cumhurbaşkanımız her gün yeni bir proje başlatıyor. Sosyal süreçleri de normalleştirmek adına adımlarımızı güçlendirecek, büyüteceğiz."

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-04-2023 22:15
Bakan Kasapoğlu, Gölbaşı'nda misafir edilen depremzedelerle iftarda bir araya geldi:

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, tüm kurum ve kuruluşlarla depremzedelerin yanında olduklarını söyledi.

Bakan Kasapoğlu, spor federasyon başkanlarının da katılımıyla Gölbaşı'nda misafir edilen depremzedelerle iftarda bir araya geldi.

Yaşanan afetlerin acısını her gün yaşadıklarını vurgulayan Kasapoğlu, "Devlet olarak her daim emrinizdeyiz. Depremzedelerimiz için tüm tesislerimizle emrinize amadeyiz." dedi.

Kasapoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla deprem bölgelerinde yapılacak konutların temellerinin atılmaya başlandığına belirterek, şunları kaydetti:

"Bugün hem depremzede kardeşlerimizi bu çalışmaların öncüsü arkadaşlarıyla bir araya getiriyoruz, hem de elbette bu güzel buluşmanın meyvesi olacak yeni çalışmaları da değerlendiriyor olacağız. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla yanınızdayız. Bu süreçleri inşallah hep birlikte atlatacağız, bu yaraları birlikte saracağız. Konutların inşaatı da başladı. Sayın Cumhurbaşkanımız her gün yeni bir proje başlatıyor. Sosyal süreçleri de normalleştirmek adına adımlarımızı güçlendirecek, büyüteceğiz."

 

- "Sporun iyileştiren gücü çok değerli"

 

Bakan Kasapoğlu, 60'a yakın spor federasyonunun tüm imkanlarıyla sahada olduğunu söyledi.

Sporun rehabilite ve sosyal yanına dikkati çeken Kasapoğlu, "Biliyorsunuz spor sadece bir fiziksel aktivite değil ya da sadece sonuca odaklı bir oyun değil. Sporun sosyal yanı, iyileştiren gücü ve rehabilite eden fonksiyonu hepimiz için, toplumlar için ve ülkeler için çok değerli." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin sporda pek çok branşta iddiası olan bir ülke olduğunu aktaran Bakan Kasapoğlu, şunları kaydetti:

"Özellikle ülke olarak artık bir spor ülkesiyiz ve birkaç branşta değil, pek çok branşta iddiası olan bir ülkeyiz. Her geçen gün yeni ufuklara yelken açan bir ülkeyiz. Deprem süreci ve sonrası çalışmalarda nasıl bakanlığımız, diğer kuruluşlar tüm imkanlarıyla sahadaysa, 60'a yakın federasyonumuz da tüm imkanlarıyla sahadadır. Sporun rehabilite eden, iyileştiren ve yaraları saran fonksiyonunu yine tüm federasyon yönetimleriyle sahada ortaya koyma adına pek çok projemiz var. Tenisten tekvandoya, tekvandodan voleybola, okçuluğa, güreşe ve yüzmeye kadar pek çok alanda çalışmalar var. Spor federasyonları başkanlarımız da burada. Onların da sizler için bölgede çalışmaları olacak. Bu güzel sofrayı bizimle paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyorum."

 

AdminAdmin

YORUMLAR