Bartın Haber
HV
19 MART Salı 07:58

Fahrettin Altun’dan Çok Sert Tepki

The Economist başta olmak üzere son süreçte Türkiye ve Erdoğan düşmanlığı yapan Batı medyasına İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan sert tepki geldi.

Özel Haber
Giriş Tarihi : 04-05-2023 21:39
Fahrettin Altun’dan Çok Sert Tepki

Son süreçte ülkemizi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan Batı medyasına en sert tepki İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan geldi.

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Fahrettin Altun şunları söyledi:

“14 Mayıs seçimleri öncesinde Batı medyasının patolojik hale gelen Türkiye karşıtlığı ve Erdoğan düşmanlığını esefle karşılıyor, milletimizin iradesini hedef alan yayınları şaşkınlıkla izliyoruz.

Ülkemiz prangalardan kurtuldukça Batı merkezli saldırıların şiddetinin arttığını gözlemliyoruz.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan milletimizin çıkarlarını önceleyip, dayatılanı reddettikçe, tarafsızlık ilkesini hiçe sayarak algı operasyonlarına yöneliyorlar.

Hatırlatmak isteriz.

Safı ve tarafı Türkiye olan milletimiz nerede duracağını çok iyi biliyor. Kirli propaganda yürütenleri, asimetrik psikolojik harekât çabaları içinde olanları yakından tanıyor. Ve milletimiz, iradesini hedef alan manşetleri, kurgulanan oyunları, ilkelerimiz ve değerlerimizin rehberliğinde 14 Mayıs’ta bozmaya hazırlanıyor.

Oyuncuları tanıyan, senaristleri unutmayan ve oyunların farkında olan aziz milletimizin dün olduğu gibi bugün de yarın da devletimizin ve Cumhurbaşkanımızın yanında duracağına canı gönülden inanıyoruz.

Türkiye'nin yükselişini durdurmayı hayal edenler var ise onlara bu hayalden vazgeçmelerini tavsiye ediyoruz.

Bu aziz millet Türkiye düşmanlarını sevindirmedi, sevindirmeyecek!”

AdminAdmin

YORUMLAR