Bartın Haber
HV
19 MART Salı 13:22

2’nci Çocuk Girişimciler Çarşısı, Depremzede Aileler İçin Başlıyor

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-04-2023 14:52   Güncelleme : 03-04-2023 14:52
2’nci Çocuk Girişimciler Çarşısı, Depremzede Aileler İçin Başlıyor

Tuzla Belediyesi tarafından ortaokul öğrencilerinin girişimciliği öğrenmesi, kendi parasını kazanmanın mutluluğunu yaşaması hem de sosyal hayata alışmaları için uygulamaya aldığı Çocuk Girişimciler Çarşısı’nın ikincisi depremzede aileler için başlıyor. 

Ortaokul öğrencileri evlerinde kullanmadıkları ihtiyaç fazlası eşyalarını, Tuzla Belediyesi tarafından kendilerine ücretsiz olarak tahsis edilen stantlarda satabilecekler. Satışlardan elde edilen gelirler, Tuzla Belediyesi tarafından çarşı girişine konulacak kumbaralara atılarak, depremzede ailelere ulaştırılacak. 2 gün sürecek Çocuk Girişimciler Çarşısı, Tuzla Marina’da ziyaretçilerine açık olacak. 

“ÇOCUKLARIN DAYANIŞMA HAREKETİNE TÜM İSTANBULLULAR DAVETLİDİR” 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Asrın felaketinin yaşandığı ilk günden itibaren Tuzla’da her yaştan vatandaşımızın destekleri ile çok özel bir dayanışma örneği sergiledik. Tuzla’da her kesimden vatandaşımızın katılımı ile gerçekleştirdiğimiz örnek dayanışma çalışmalarımıza bir yenisini daha ekliyoruz. Çocuklarımızın önderliğinde yine tek yürek olacağımız Çocuk Girişimciler Çarşımıza tüm İstanbulluları davet ediyorum” dedi.

#ozelhaber

Medektif

AdminAdmin

YORUMLAR