Bartın Haber
HV
29 MART Cuma 10:13

Yasin Ekrem Serim’den Yalanlama

Bazı basın kuruluşları tarafından ortaya atılan Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim'in Halil Falyalı ile ortaklık kurduğu iddialarının asılsız olduğu ortaya çıktı.

Özel Haber
Giriş Tarihi : 06-04-2023 20:32
Yasin Ekrem Serim’den Yalanlama

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim’in Halil Falyalı ile şirket kurduğu iddiaları Serim'in avukatı tarafından yalanlandı.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim'in avukatı Muhammed Kerim Karadağ, sosyal medya hesabından, "Halk TV İnternet Haber Sitesindeki Seyhan Avşar Tarafından Kaleme Alınan Sözde Haber Yazısı Hakkında Bilgi Notu" başlığıyla bir açıklama yayımladı.

“HUKUK NEZDİNDE HESABINI SORACAĞIZ!"

Avukat Karadağ, ""Müvekkilim Dışişleri Bakan YRD. Yasin Ekrem Serim hakkında basında çıkan haberlerin tamamı yalan ve iftiradan ibaret olup, adı geçen Halil Falyalı ile hayatının hiçbir döneminde ortaklık kurmamış, hiçbir ticari faaliyet içerisinde yer almamıştır. Hukuk nezdinde hesabını soracağız!" açıklamasıyla bir metin yayımladı.

CHP'Lİ ÖZEL DE SERİM'İ HEDEF ALMIŞTI

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Dışişleri Bakanı Yardımcısı Yasin Ekrem Serim’in, ‘uyuşturucu ticareti, yasadışı bahis, kara para aklama ve şantaj’ gibi suçlamalar yöneltilen ve öldürülen Halil Falyalı ile ortak olduğunu öne sürerek, “Belge burada. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin belgesi. Bu belgeye göre kendisi, Halil Falyalı ile ortaklık yapmış” demişti.

AdminAdmin

YORUMLAR